Gulve

Fliser

Fliser er ikke bare praktiske, de sætter også kulør og struktur på væggen og på gulvet.

Med fliser har du hundredvis af valgmuligheder – tænk bare på de mange forskellige størrelser, faconer, materialer og farver, der er at vælge imellem. Fliser er et hit, da de mange muligheder åbner op for individuelle løsninger.

Fliser er desuden det oplagte valg til vådrum eller andre hårdt belastede gulvarealer, hvis der stilles krav om et rengøringsvenligt materiale.

Mirage

Mirage designer og producerer keramiske klinker til kommerciel, offentlige og beboelsesområder.

Gennem solid ekspertise og know-how er Mirage i stand til at levere fliseløsninger, der kan fremhæve hvilket som helst designtema på en miljøvenlig måde. Hos Mirage har man designet nye boligløsninger i 40 år i samarbejde med mere en 130 lande verden over. Mirage har et stærkt fokus på de nyeste trends samt vedvarende innovativ forskning.

Mirage er en garanti for stabilitet og pålidelighed, der sikres ved en solid erfaring, der har præget i udviklingen af fliser. Indgående kendskab til materialer, kombineret med hårdt arbejde i forskning og udvikling, har gjort det muligt for Mirage at tilbyde stadigt mere innovative løsninger, der er synonym med pålidelighed og kvalitet.

Værdier og vores mission
Mirage engagerer en unik arv af dygtighed, passion og effektivitet til at skabe de bedste designs, uanset størrelsen af projektet. Virksomhedens mission er at repræsentere den fremragende kvalitet af italiensk fliseproduktion, samt dens “Made in Italy”, i hele verden.

Mirage er den ideelle sparringspartner til designteams og arkitekter samt detailhandlere og samarbejdspartnere, som det understøtter gennem de fine stadier involveret i forvaltningen af projekter og arbejdspladser.

Kvalitet og design: keramiske klinker, der er i konstant udvikling
De løsninger, som Mirage designer og leverer, opfylder kravene i enhver henseende – fra lufthavne til indkøbscentre, boliger og offentlige rum. Det store udvalg af produkter inden for belægninger og gulve giver Mirage mulighederne for at opfylde de tekniske specifikationer og krav for meget forskellige typer af overflader – små overflader, ventilerede facader og hævede gulve.

Mirages store alsidighed i fliser afspejles i den høje kvalitet og de tekniske standarder, der konstant efterspørges på markedet.

Website: www.mirage.it

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.